Adresser till privatpersoner

ILR Media hjälper dig att ta fram adresser och telefonnummer till rätt målgrupp för din produkt eller ditt budskap. Som specialister på målgruppsurval hjälper vi dig att göra din kampanj kostnadseffektiv och framgångsrik. Genom att hitta rätt målgrupp levererar vi adresser till privatpersoner som gör din kampanj till en succé.

Adresser till privatpersoner i rätt målgrupp

Köpa adresser till privatpersoner

Adresser går att köpa var som helst, men för att göra din kampanj kostnadseffektiv är ditt målgruppsurval kritiskt. Når ditt budskap inte rätt privatpersoner spelar det ingen roll hur intressant och värdefullt ditt erbjudande är.

Som oberoende rådgivare kan vi erbjuda dig rådgivning som gör din kampanj mot privatpersoner kostnadseffektiv och framgångsrik. Med över 35 år i branschen hjälper vi dig att hitta rätt målgrupp och att ta fram aktuella adresser till privatpersoner till rätt pris.

  • Återförsäljare för alla de stora adressregistren
    Vi är återförsäljare för alla de stora adressregistren. Vi har även tillgång till flera specialregister.
  • Specialister på målgruppsurval
    Söker du småbarnsföräldrar? Vill du nå privatpersoner i en viss ålder, på en viss plats och boende i villa? Kanske i kombination med köpkraft, inkomst eller livsstil? Söker du bilägare? Oavsett vad dina specifika behov är hjälper vi dig att nå rätt målgrupp och göra din kampanj mer lönsam.
  • Över 35 års erfarenhet som oberoende rådgivare
    Med vår långa erfarenhet i branschen hittar vi rätt målgrupp för just din produkt eller ditt budskap.

Kontakta oss direkt så berättar vi hur vi kan hjälpa just dig ta fram adresser till privatpersoner!

Britt Albertsson
Målgruppsspecialist adresser
Tel:+46 (0)70-324 66 26
E-mail: britt.albertsson@ilrmedia.se